Индивидуално управување

Индивидуалното управување е најнапредна форма на услуги кои ги нудат инвестициските советници, а се наменети за професионални инвеститори чии средства сакаат да бидат третирани на индивидуално ниво.

Советниците создаваат специјално прилагодена инвестициска стратегија и план кој одговара на потребите на клиентот. Нашите експерти срдечно би сакале да го олеснат патот до остварување на вашите соништа.

Зачекорете низ глобалните финансиски пазари со искусен професионален тим кој секогаш ќе биде до вас и потрете се нашето знаење и богато искуство во оваа област.

Препорачана инвестиција за овој тип на управување е 5.000 евра. Дозволете ни да ви го зачуваме и развиеме вашиот финансиски капитал!

Услуги при индивидуално управување:

Создавање на индивидуална политика за вас прилагодена на вашата толеранција на ризик, аспирации, потреби и ограничување.
Врвен тим од професионалци кои обезбедуваат прагматични можности за инвестиции со долгорочна перспектива.
Целосна транспарентност во текот на целокупниот процес.